سالاد گوجه پنیر یکی از انواع سالادها با طعم عالی و لذیذ می باشد که از ترکیب گوجه، پنیر و خیار، پیازچه و … تهیه می شود، این سالاد را می توانید به عنوان پیش غذا، یا همراه با غذای اصلی و یا پس از غذای میل نمایید.
ترکیب گوجه پنیر دارای طعمی منحصر به فرد می باشد که مورد پسند اغلب افراد قرار می گیرد، سالاد گوجه پنیر نوعی از این ترکیب ایده آل و البته آشنای ایرانی است که در کمترین زمان و با کمترین هزینه می توانید این ترکیب دوست داشتنی را با خواص ارزشمند غذایی و طعم لذیذ تهیه نمایید.
جهت تزئین سالاد از سس با تنوع زیاد استفاده می گردد که با سلیقه های فردی هر کس و طعم های مختلف متنوع می شود.
مواد مورد نیاز
- ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو
- ۲ – ۳ فنجان گوجه گیلاسی
- ۱/۴ پنیر فنجان پنیر
- ۱ فنجان خیار ریز شده
- ۲ قاشق مرباخوری پیازچه
- ۲ قاشق مرباخوری روغن زیتون
- ۱ قاشق مرباخوری برگ نعناع
- مقدار کافی فلفل و نمک
طرز تهیه سالاد گوجه و پنیر خوش طعم
ابتدا در نخستین مرحله همه ی مواد را بشویید و سپس به وسیله ی چاقوی تیزی آنها را ریز نمایید.
مواد خرد شده را درون ظرفی مناسب ریخته و با یکدیگر ترکیب کنید.
داخل یک پیاله ی دیگر کمی روغن زیتون، آبلیمو، فلفل و نمک را به وسیله ی چنگال به خوبی هم بزنید و پس از آن روی سالاد بریزید.
سالاد پنیر گوجه شما با طعم استثنایی شما آماده شده استف شما کدبانوی ایرانی سالاد لذیذ را در منزل تهیه نموده اید که می توانید برای عصرانه و یا پیش غذا، و … در دورهمی خانواده ی خود و یا برای پذیرایی از مهمان ها بهره ببرید.
عوارض همزمان خوردن گوجه، خیار و پنیر
میل نمودن پنیر با گوجه و خیار و بسیاری از سایر سردی ها موجب بروز عوارض و مریضی ها می گردد که می توان به کوتاه شدن عمر، مشکلات گوارشی، دیابت و .. می شود. پنیر مولکول های پروتئینی پیچیده ای دارند که جهت تجزیه آن میزان بالایی انرژی لازم است، که همین تجزیه عامل دریافت انرژی زیادی از بدن می شود که استفاده ی همزمان پنیر با گوجه و خیار که طبع سرد دارند؛ موجب افزایش شدت این فرایند می گردد.
برای جلوگیری از عوارض حاصله از این فرایند، کسانی که به استفاده ی همزمان پنیر با گوجه و خیار دارند به همان میزان گردو مصرف نمایند.
در این مطلب طرز تهیه سالاد گوجه و پنیر را با روشی آسان بیان نموده ایم، ترکیب گوجه و خیار و پیاز یکی از پر تکرارترین و محبوبترین ترکیب ها می باشد که با افزودن پنیر و .. می توانید طعمی نو و جادویی به آن ببخشید.
منبع : عروس بروز