عروس بروز طرز تهیه گراتن سالامی لذیذ و با طعمی منحصربفرد - عروس بروز

گراتن سالامی غذایی خوش طعم و مقوی است که بر خلاف نام سختی که دارد، دارای روش پخت آسان می باشد. سطح رویی این غذا به رنگ طلایی است که شکلی زیبا و شیک به آن می بخشد. در این مطلب طرز تهیه گراتن سالامی را مطالعه می کنید.

آموزش طرز تهیه گراتن سالامی با طعمی منحصر به فرد

گراتن دارای ریشه فرانسوی و معنی رنده شده می باشد، گراتن یک روش طبخ غذا می باشد که در آن سطح رویی غذا با استفاده از پنیر رنده گشته و آرد سوخاری برشته می گردد، این طبخ شدن در ظرف های ویژه ای صورت می گیرد که در همان ظرف نیز میل می شود. گراتن ها نوعی فن غذاسازی و نوعی غذا هستند که محبوبیت خاصی را به خود اختصاص داده اند، از انواع آن می توان به گراتن بادمجان، گراتن سیب زمینی و گراتن سالامی اشاره کرد که از ترکیب گوشت، ماهی، کدو، بادمجان، ژامبون، تره، پیازچه، پودر نان سوخاری، پنیر رنده شده تهیه می شود. در این مطلب طرز تهیه گراتن سالامی را آموزش می دهیم.

آموزش طرز تهیه گراتن سالامی

مواد مورد نیاز

  • ۴ عدد تخم مرغ
  • ۱۰۰ سی سی شیر چرب
  • ۱۰۰ گرم قارچ
  • ۳۰۰ گرم سیب زمینی
  • ۱۰۰ گرم پیاز
  • ۶۰ گرم سالامی سولیکو
  • میزان نیاز پیازچه
  • میزان نیاز روغن مایع
  • میزان نیاز سس گوجه فرنگی
  • میزان نیاز سس مایونز
  • میزان نیاز فلفل سیاه و نمک

دستور پخت

ابتدا درون یک تابه کمی روغن بریزید و بر روی حرارت کم قرار دهید تا داغ شود، سپس سیب زمینی ها را درون آن ریخته و برای ۸-۱۰ دقیقه تفت بدهید.

ظرف انتخابی باید نسوز و نچسب و نسبتا گود باشد، کف آن را چرب کرده و یک لایه از سیب زمینی تفت خورده بچینید، سپس یک لایه از قارچ بر روی سیب زمینی ها قرار بدهید و به همین ترتیب لاه ای از پیاز قرمز و سالامی سولیکو چیده و در آخر باقی سیب زمینی های سرخ شده را قرار دهید.

درون یک ظرف تخم مرغ ها را بشکنید و شیر، فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه کرده و با استفاده از همزن به خوبی بهم بزنید تا یکنواخت شوند.

این ترکیب به دست آمده را بر روی مواد سالامی ریخته و با تکان دادن و چرخاندن ظرف ترکیب تخم مرغی را به تمامی قسمت مواد پخش کنید و با استفاده از فویل آلومینیوم روی سطح آن را بگیرید.

فر را بر روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و آن را برای حدود ۴۵ دقیقه در فر بگذارید. پس از پخته شدن تخم مرغ های سالامی، فویل رویی آن را جدا کنید و تا قسمت بالایی و رویه آن به رنگ طلایی در آید، در نهایت بر روی گراتن پیازچه ریخته و با سس کچاپ و سس مایونز میل کنید.

طرز تهیه گراتن سالامی با طعم جادویی

فواید بینظیر قارچ و شیر

قارچ موجب:

  • تنظیم سطح کلسترول خون
  • مداوای کم خونی
    کنترل فشار خون
  • جلوگیری از سرطان پروستات و سرطان سینه
  • تنظیم قند خون
  • مفید برای استحکام و سلامت استخوان ها
  • مناسب جهت تقویت سیستم ایمنی
  • مفید برای تناسب بدن و کم شدن وزن
  • تنظیم آهن بدن

شیر:

  • کم کردن افسردگی و استرس
  • مفید بودن برای زیبای پوست
  • کنترل اشتها
  • استحکام بخشیدن استخوان ها
  • مفید برای دیابت
  • معرفی برخی از غذاهای بین المللی

شیوه ی تهیه گراتن سالامی

غذا یکی از معرفه و شاخص های هر منطقه و کشور می باشد که تاریخ، فرهنگ و هنر آن منطقه را در خود جای داده است. به این غذاها که با طبع افراد سایر کشورها و مناطق سازگار است؛ غذای بین المللی می گویند که در ادامه چند نمونه از آنها را معرفی می کنیم.

  1. فلافل مصر، لبنان، فلسطین
  2. برنج ایرانی
  3. بورک منطقه بالکان
  4. جامبالایا غذای طاس کباب آمریکایی
  5. لاهماجون غذای بین المللی, پیتزای ترکیه
  6. جیکن رایس غذای سنگاپوری
  7. پد تای غذای بین المللی تایلندی
  8. اسمو ربرد غذای بین المللی دانمارک
  9. سوسیس کاری غذای بین المللی آلمانی
  10. خورش کاری ویندالو غذای بین المللی هندی

آموزش طرز تهیه گراتن سالامی

  در این مطلب آشپزی به آموزش طرز تهیه گراتن سالامی نوعی غذای بین المللی پرداختیم، همچنین با مفهوم و معرفی تعدادی از غذاهای بین المللی شما را همراهی کردیم، امیدواریم توانسته باشد توجه شما را به خود جلب کرده و مزین کننده ی میزهای غذاخوری به بهترین شکل ممکن باشد.

منبع : عروس بروز

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 325 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 25 مارس 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها