عروس بروز طرز تهیه ۵ غذای آلمانی محبوب در آشپزخانه آرگا - عروس بروز

همانطور که می دانید هر کشوری غذاهای مخصوص به خود را دارد و آلمان نیز غذاهای خوشمزه و سنتی زیادی دارد که در تمام دنیا این غذاها را می شناسند اما اکثر مردم نمی دانند که این غذاها چیزی بالاتر از گوشت و سوسیس است و به دلیل داشتن تنوع بالا بسیار پرطرفدار است، در ادامه مطلب طرز تهیه غذا های آلمانی را به شما دوستان آموزش خواهیم داد.

آشنایی با طرز تهیه غذای آلمانی

آشنایی با طرز تهیه پنج غذای آلمانی

هر کدام از قسمت های آلمان غذاهای سنتی به خصوصی داشته و برخی از غذا ها در این کشور از محبوبیت خاصی برخوردار هستند همچنین، مردم این کشور در اکثر مواقع در وعده های غذایی خود از گوشت استفاده می کنند بنابراین، اگر شما نیز تمایل به تهیه غذاهای آلمانی در منزل علاقه دارید بهتر است تا پایان مطلب همراه ما باشید.

۱. دستور تهیه مرغ سوخاری

مرغ سوخاری را می توانید در دکه های فروش غذا، غذا خوری های کوچک پیدا کنید و با سیب زمینی سرخ شده، اشپتزل یا سالاد می توانید آن را نوش جان کنید.

مواد لازم :

  • نمک کوشر یا معمولی : یک قاشق چای خوری
  • زیره سیاه : یک دوم قاشق چای خوری
  • مریم گلی خشک : یک دوم قاشق چای خوری
  • دانه رازیانه : یک چهارم قاشق چای خوری
  • بذر گشنیز : یک چهارم قاشق چای خوری
  • رزماری خشک : یک چهارم قاشق چای خوری
  • پاپریکا :دو قاشق غذا خوری
  • آرد چند منظوره : دو قاشق چای خوری
  • پودر سیر : دو قاشق چای خوری
  • پودر پیاز : یک قاشق چای خوری
  • مرغ از طول برش داده شده : دو کیلو گرم
  • روغن گیاهی : پنج قاشق غذا خوری

دستور تهیه :

پیش از انجام هر کاری فر را بر روی دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن کنید، سپس مریم گلی، دانه های زیره، نمک کوشر، رزماری، گشنیز و رازیانه را داخل آسیاب ادویه آسیاب نمایید.

حالا ادویه حاصل را داخل یک ظرف مناسب ریخته و به آن پودر سیر، آرد، پودر پیاز و پاپریکا بیفزایید و مواد را با هم مخلوط کنید سپس به مواد روغن بیفزایید و آن را با هم ترکیب کنید تا مواد یکدستی ایجاد شود.

در مرحله بعدی از طرز تهیه این غذای آلمانی با کمک دستمال حوله ای مرغ را خشک کرده و نوک و بال ها را به طرف عقب برده سپس با استفاده از فرچه ادویه حاصل را بر روی مرغ مالیده و کاملاً بال ها و پاها را به ادویه آغشته نمایید.

حالا مرغ را داخل ظرف مخصوص فر گذاشته و دقت داشته باشید که دو نیمه مرغ به هم نچسبند سپس اجازه دهید مرغ به مدت یک ساعت داخل فر بماند و در آخر از فر خارج کرده و پس از زمان ده دقیقه آن را برش دهید.

دستور تهیه مرغ سوخاری

۲. روش تهیه غذای آلمانی اشپتزل

اشپتزل یا دامپلینگ از غذا های سنتی و معروف کشور آلمان است که بدون گوشت تهیه می شود و در صورت تمایل می توانید به آن چند تکه بیکن سرخ شده نیز بیفزایید.

مواد لازم :

  • شیر : یک چهارم پیمانه
  • آرد چند منظور : یک پیمانه
  • پودر جوز هندی : بک دوم قاشق چای خوری
  • تخم مرغ بزرگ : دو عدد
  • نمک : یک دوم قاشق چای خوری
  • فلفل سفید : کمی
  • کره : دو قاشق غذا خوری
  • جعفری تازه و خرد شده : دو قاشق غذا خوری
  • آب داغ : سه و نیم لیتر

نحوه ساخت :

در روش تهیه این غذای آلمانی ابتدا داخل یک کاسه مناسب جوز هندی، نمک، فلفل سفید و آرد را با هم مخلوط کرده سپس تخم مرغ های زده شده را با شیر به صورت کم کم به مواد بیفزایید و مواد را هم بزنید تا کاملا نرم و یکدست شود.

حالا خمیر حاصل را در اشپتزل‌ساز یا یک الک با سوراخ های بزرگ و یا یک رنده فلزی بزرگ فشار داده سپس کم کم به آب در حال جوش بیفزایید و اجازه دهید به مدت پنج تا هشت دقیقه بماند تا پخته شود.

در مرحله پایانی از طرز تهیه این غذای آلمانی اشپتزل‌ها را آبکش کرده سپس داخل کره یا مارگارین سرخ نمایید و با جعفری خرد شده می توانید روی آن را تزیین نمایید، نوش جان.

دستور تهیه پنج غذای آلمانی و خوشمزه

۳. آموزش تهیه کاری‌ورست یا سوسیس کاری

سوسیس کاری جزو فست فوت های بسیار خوشمزه کشور آلمان می باشد که به راحتی و در مدت زمانی آماده می شود و نحوه تهیه آن نیز بسیار ساده و راحت است.

مواد لازم :

  • سوسیس گوشت : یک کیلو گرم
  • سس گوجه فرنگی : چهارصد گرم
  • پودر پیاز : یک دوم قاشق چای خوری
  • سس چیلی : دو قاشق غذا خوری
  • شکر : یک قاشق غذا خوری
  • پودر پاپریکا و پودر کاری : برای طعم و مزه به میزان کم
  • فلفل سیاه : یک قاشق چای خوری

نحوه تهیه :

ابتدا فر را بر روی برنامه گریل تنظیم کرده سپس داخل یک قابلمه بزرگ سس گوجه فرنگی ریخته و به آن پودر پیاز، شکر، فلفل و سس چیلی بیفزایید و اجازه دهید بر روی حرارت ملایم مواد خوب بپزند.

حالا پس از به جوش آمدن مواد اجازه دهید به مدت پنج دقیقه بر روی حرارت کم بماند سپس هر سمت سوسیس را به مدت سه تا چهار دقیقه داخل فر گریل کرده تا کاملا پخته شوند.

در مرحله پایانی از طرز تهیه این غذای آلمانی سوسیس ها را به ضخامت سه سانت برش داده و سس گوجه فرنگی آماده شده را بر روی آن ریخته سپس بر روی آن کمی پودر کاری و پاپریکا بریزید و در کنار سیب های سرخ شده نوش جان کنید.

طرز تهیه غذای آلمانی با پنج دستور متفاوت

۴. طرز تهیه شنیتزل (Schnitzel)

از دیگر غذاهای معروف و پرطرفدار آلمانی شنیتزل می باشد که همراه با با پوره سیب زمینی، لیمو ترش و سالاد می توانید نوش کنید و به راحتی نیز تهیه می شود.

مواد لازم :

  • گوشت گوساله بدون استخوان یا سینه مرغ : چهار قطعه
  • نمک : یک قاشق چای خوری
  • آرد چند منظوره : یک پیمانه
  • فلفل سیاه : یک دوم قاشق چای خوری
  • آب لیمو : یک قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ بزرگ و زده زده : دو عدد
  • روغن گیاهی برای سرخ کردن: به مقدار لازم
  • خرده نان یا آرد سوخاری : یک پیمانه

مراحل تهیه :

در روش تهیه این غذای آلمانی ابتدا چربی های اضافی گوشت را جدا کرده سپس بین دو پلاستیک فریزر بگذارید و شروع به کوبیدن کنید تا به ضخامت سه سانتی متر برسد.

حالا گوشت ها را با فلفل و نمک مزه دار کرده سپس بر روی یک سطح صاف آرد پاشیده و داخل یک ظرف مناسب تخم مرغ را با آب لیمو با هم مخلوط کنید و داخل ظرف دیگر خرده های نان را بریزید.

در مرحله بعدی داخل تابه، روغن گیاهی ریخته و بر روی حرارت زیاد بگذارید سپس گوشت را در آرد غلتانده و بعد داخل تخم مرغ برده و آن را در خرد نان ها بغلتانید به اندازه ای که خرده های نان روی آن ها را کاملا بپوشاند.

حالا گوشت را داخل روغن داغ گذاشته و به مدت سه تا چهار دقیقه اجازه دهید بماند سپس آن را برگردانده تا روی دیگر آن نیز به مدت سه تا چهار دقیقه کاملا بپزد.

در مرحله پایانی پس از ترد و قهوه ای رنگ شدن شنیتزل‌ها آن ها از تابه بیرون آورده و با پوره سیب زمینی و لیمو ترش می توانید نوش جان کنید.

نحوه ساخت غذاهای آلمانی

نکته : در صورت کوچک بودن تابه گوشت ها را یکی یکی داخل تابه بگذارید.

۵. روش پخت رولادن گوشت

این غذای سنتی بسیار خوشمزه آلمانی طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است و می توانید با دامپلینگ سیب‌زمینی و کلم قرمز نوش جان کنید.

مواد لازم :

  • سس خردل : یک چهارم پیمانه
  • گوشت استیک : هشت تکه
  • پیاز خرد شده : یک دوم پیمانه
  • پاپریکا : دو قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه : دو قاشق چای خوری
  • نمک : دو قاشق چای خوری
  • آب گوشت : یک قوطی
  • بیکن : هشت اسلایس
  • روغن کانولا : سه قاشق غذا خوری
  • آب : یک و یک چهارم پیمانه
  • آب گرم : یک پیمانه
  • نشاسته ذرت : دو قاشق غذا خوری
  • خامه ترش : یک چهارم پیمانه

روش تهیه :

در طرز تهیه این غذای آلمانی ابتدا گوشت را کوبیده و به ضخامت سه سانتی متر رسانده سپس هر دو سمت آن را با یک دوم قاشق غذا خوری خردل مزه دار کنید.

در مرحله بعدی یک تابه را بر روی حرارت ملایم گذاشته و داخل آن روغن کانولا بریزید و بعد از داغ شدن روغن، گوشت ها را داخل آن گذاشته تا به رنگ قهوه ای در آید.

حالا به تابه آب گوشت و آب بیفزایید تا به جوش آید سپس حرارت را کم و درب تابه را بگذارید و اجازه دهید تابه بر روی حرارت کم به مدت نیم ساعت بماند.

در مرحله بعدی از طرز تهیه این غذای آلمانی رول ها را از تابه خارج کرده و آب گوشت را صاف کرده و مایع را به تابه برگردانده سپس نشاسته ذرت و یک پیمانه آب را با هم ترکیب کرده و به تابه اضافه نمایید.

در مرحله پایانی مواد داخل تابه را برای مدت سه تا چهار دقیقه هم زده تا سس به غلظت مورد نظرتان برسد سپس به آن خامه ترش افزوده و رول ها را به سس به دست آمده بیفزایید، نوش جان.

خوشمزه ترین غذا های آلمانی
در پایان به شما عزیزان پیشنهاد می کنیم به منظور آشنایی با دستور انواع غذای ملل می توانید بر روی لینک کلیک نمایید.

منبع : عروس بروز

برچسب :

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 419 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 25 مارس 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها