عروس بروز طرز تهیه بریانی مرغ خوشمزه با طعم واقعی - عروس بروز

بریانی مرغ جزء غذاهای پرطرفدار در کشور های عربی، هند، ایران و پاکستان است که با ماست و ادویه های گوناگونی نیز تهیه می شود و باعث شده است طبع این غذا گرم شود، در ادامه مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد تا آن را تهیه کنید.

طرز تهیه بریانی مرغ با طعم بی نظیر

این غذا با بریانی اصفهانی کاملا تفاوت داشته بنابراین این دو غذا را با هم اشتباه نگیرید، همانطور که می دانید در مطلب قبلی نحوه تهیه غذاهایی مختلفی که با مرغ تهیه می شوند از جمله : مرغ یونانی، مرغ نمکی، مرغ ترش گیلانی و… را به شما عزیزان آموزش دادیم بنابراین پیشنهاد می کنیم تا پایان مطلب همراه ما باشید.

مواد لازم:

  • ران یا سینه مرغ خرد شده : پانصد گرم
  • برنج : سیصد گرم
  • پیاز سرخ شده : پنج قاشق غذا خوری
  • ماست معمولی : یک پیمانه
  • برگ تازه نعناع : پنج قاشق غذا خوری
  • آب زعفران : چهار قاشق غذا خوری
  • برگ تازه گشنیز : پنج قاشق غذا خوری
  • پودر گشنیز و زیره : یک قاشق غذا خوری
  • سیر رنده شده : یک قاشق چای خوری
  • زنجبیل رنده شده : یک قاشق چای خوری
  • کره و روغن : به مقدار لازم
  • پودر هل، فلفل قرمز و دارچین
  • زردچوبه، نمک و گارما ماسالا

روش پخت بریانی مرغ

طرز تهیه بریانی مرغ با طعم عالی

در طرز تهیه بریانی مرغ ابتدا داخل یک کاسه مناسب تکه های مرغ خرد شده بریزید سپس به آن پودر زیره، فلفل، گشنیز، زردچوبه، گارما ماسالا، زنجبیل رنده شده، سیر ، نمک و سه قاشق غذا خوری روغن زیتون بیفزایید.

حالا با کمک دست مرغ ها را با ادویه ها ترکیب کرده و در ظرف را بسته سپس اجازه دهید داخل یخچال شب تا صبح بماند تا مزه ادویه ها به خرد گوشت برود و گوشت بسیار ترد و خوشمزه شود.

در مرحله بعدی حالا ماست، پودر دارچین، هل، فلفل قرمز و کمی نمک را با هم داخل یک پیاله مخلوط کرده سپس مرغ مزه دار شده را ته قابلمه چیده و ماست را روی آن بریزید.

حالا روی ماست سه قاشق غذا خوری آب ریخته سپس روی مرغ مقداری از پیاز سرخ شده، گشنیز و نعنا خرد شده ریخته و آن را کنار بگذارید.

در این مرحله از دستور تهیه بریانی مرغ، قابلمه مناسبی را روی حرارت همراه با آب و مقداری نمک گذاشته و بعد از به جوش آمدن به آن برنج بیفزایید سپس آن را به مرحله آبکشی برسانید.

حالا مقداری از برنج را بر روی مرغ ریخته و بر روی آن کمی پیاز سرخ شده، سبزیجات خرد شده و آب زعفران بیفزایید و دوباره برنج بر روی آن برنج بریزید.

حالا مابقی پیاز سرخ شده، نعنا، گشنیز و آب زعفران را بر روی برنج پخش کرده و کره آب شده را روی برنج بریزید و اجازه دهید برای پنج تا ده دقیقه اول بر روی حرارت بالا باشد.

در مرحله پایانی اجازه دهید به مدت پانزده دقیقه بر روی حرارت متوسط و سپس به مدت ده تا پانزده دقیقه بر روی حرارت کم بماند تا برنج کاملا دم کشیده و مرغ نیز برشته شود، نوش جان.

آموزش تهیه بریانی مرغ

در پایان به شما عزیزان پیشنهاد می کنیم به منظور آشنایی بیشتر با دستور تهیه انواع غذا با مرغ می توانید بر روی لینک کلیک نمایید.

منبع : عروس بروز

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 398 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 25 مارس 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها