عروس بروز کشف ریزمولکولی که ویروس کرونا را خنثی می‌کند - عروس بروز

به گزارش سایت عروس بروز به نقل از ایسنا، دانشمندان دانشگاه پیتسبرگ آمریکا در مطالعه اخیرشان اظهار کرده‌اند مولکول کوچکی را شناسایی کرده‌اند که ویروس کرونا را خنثی می‌کند و می‌تواند پایه و اساس برای توسعه دارویی به منظور پیشگیری و مبارزه با کووید-۱۹ باشد.

محققان دانشکده پزشکی دانشگاه پیتسبرگ که یافته‌های خود را در مجله Cell منتشر کردند، گزارش دادند که مولکول کوچکی را شناسایی کرده‌اند که یک جزئی از آنتی‌بادی است که ۱۰ برابر کوچک‌تر از یک آنتی‌بادی کاملاً بزرگ است و می‌تواند پایه و اساس توسعه داروی کووید-۱۹ باشد، مولکول مذکور “Ab8” نام دارد و در پیشگیری و درمان کووید-۱۹ در موش و همستر موثر بوده است.

محققان حدس می‌زنند که Ab8 به دلیل کوچک بودن اندازه‌اش ممکن است کاندیدای مناسبی برای توسعه به عنوان یک داروی استنشاقی یا داروی تزریقی باشد.

شرکت تازه‌تأسیس تحت حمایت دانشکده پزشکی دانشگاه پیتسبرگ به نام Abound Bio به عرصه رقابت برای ایجاد درمان و واکسن کووید-۱۹ گام نهاد و مجوز Ab8 را برای توسعه در سراسر جهان صادر کرد.

دکتر جان ملورز (John Mellors) رئیس بخش بیماری‌های عفونی این دانشگاه گفت: Ab8 نه‌تنها می‌تواند به عنوان درمانی برای کووید-۱۹ مورد استفاده قرار گیرد، بلکه می‌تواند برای جلوگیری از ابتلا به عفونت کووید-۱۹ نیز مورد استفاده قرار گیرد. آنتی‌بادی‌هایی با اندازه بزرگ‌تر در برابر سایر بیماری‌های عفونی عملکرد خوبی داشته‌اند که این موضوع ما را امیدوار می‌کند این نیز می‌تواند یک درمان موثر برای بیماران مبتلا به کووید-۱۹ و حتی برای محافظت از کسانی که هرگز به این عفونت مبتلا نشده‌اند و ایمن نیستند، باشد.

دانشمندان دانشگاه کارولینای شمالی در چپل هیل (UNC) و دانشکده پزشکی دانشگاه تگزاس(UTMB) در گالوستون و همچنین دانشگاه بریتیش کلمبیا و دانشگاه ساسکاچوان در این تحقیق و ارزیابی شرکت کردند که منجر به نتیجه‌گیری در مورد Ab8 شد. سخنگوی دانشکده پزشکی دانشگاه پیتسبرگ گفت که کشف آنتی‌بادی ریز Ab8 بر اساس تحقیقات دکتر دیمیتر دیمیتروف نویسنده ارشد نشریه Cell و مدیر مرکز درمانی آنتی بادی دانشگاه پیتسبرگ صورت گرفته است.‌

او در سال ۲۰۰۳ نیز آنتی‌بادی‌هایی را کشف کرد که تأثیر خنثی‌کننده‌ای برای سارس داشتند. تیم وی از آن زمان آنتیبادی‌هایی را کشف کرده است که با انبوهی از بیماری‌های عفونی از جمله ویروس مرس، دانگ، هندرا و نیپا مبارزه می‌کنند. سارس و مرس نیز همانند کووید-۱۹ هر دو توسط ویروس‌های مختلف کرونا ایجاد می‌شوند.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 119 views بار دسته بندی : بهداشت و درمان تاريخ : 19 آوریل 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها